Blog

Formába hozunk 2024-re! Válassz alakformáló kezeléseink közül

Az ünnepek kétségkívül a pihenésről, az együtt töltött időről és a közösen elfogyasztott finom falatokról szólnak. Engedd meg te is magadnak, hogy lecsendesedj az egész éves hajtás után és ne aggódj azon sem, ha esetleg felcsúszik 1-2 kiló. Ma már az alakformáló kezelések széles választéka segít abban, hogy gyorsan és eredményesen visszanyerd a formád, akár önmagában használod őket, akár az edzéseid mellett, kiegészítésnek. 

Vékonyabb, feszesebb, tónusosabb idomok ultrahangos zsírbontással

A kavitáció előnye, hogy makacs, vastagabb zsírrétegre is alkalmazható. A kívánt hatás elérése érdekében több kezelés szükséges belőle és heti egy alkalommal célszerű használni. A kezelés alkalmanként  40 percet vesz igénybe egy testrészen, utána pedig 30 perc nyirokmasszázs következik. A kezelt területen új zsírsejtek nem jönnek létre, ami azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye is csökken.

Igazán látványos eredményeket a testtekercseléssel kombinálva lehet elérni, így a kettőt együtt is hasznos kipróbálni.

Bőrfeszesítés, narancsbőr kezelés gépi karcsúsítással

A Guinot gépi karcsúsító kezelés kisebb felesleg esetén is használható és már néhány alkalom képes teljesen formába hozni. A készülék 1 kezelőfejével 3 művelet végezhető egyidőben, ami kettős hatóanyag bevitelt és izomstimulációt tesz lehetővé. Ezalatt szinte a teljes test kezelése történik a terdtől mell alattig, beleértve a karokat is. Feszesít és gyönyörűen eltünteti a narancsbőrt, ahogy a kezelés közben a vákuum aktivizálja a cellulit lebontását.

4 az 1-ben testtekercselés

A testtekercselés 50 perc alatt méregtelenít, kötőszövetet regenerál, miközben eltünteti a narancsbőrt és halványítja a striákat is. A kezelés egy karcsúsító aromaterápiás fáslis testtekercselés nyirokmasszázzsal együtt, négyszeres hatékonysággal. Nagyon látványos már az első kezelés után. A tekercselés a különféle testfelépítésekre egyéni fásli technikákat alkalmaz, így minden testet a kritikus részeken lehet alakítani és tartósan feszessé tenni.

Lepd meg magadat és szánj pár percet a feltöltődésre

Karácsonyra szeretnénk mi is kedveskedni neked. Ez alkalomból ünnepi akcióval készültünk: szerezd be még az ünnepek előtt 10 alkalmas alakformáló bérleted 35% kedvezménnyel és lendülj formába már év elején. A bérlet 90 napig felhasználható.

Az ajándék neked is jár – vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tarts velünk 2024-ben is!

Válaszd a Szépségforrás Stúdiót jövőre is! Arc-és testkezelésekkel, modern gépparkkal várunk egy kis feltöltődésre, kényeztetésre, hogy magabiztosan indítsd az új évet és egész évben jól érezd magad a bőrödben.

author-sign

További kozmetikai kezeléseink