Blog

2024-ben válaszd a Carbon peeling kezelést!

Mutatjuk, miért különleges a lézeres arckezelés

Zsíros, pattanásos a bőröd? Hegekkel, mitesszerekkel küzdesz? Vagy csak szeretnéd lelassítani az öregedés folyamatát? Akkor a Carbon peeling kezelést neked ajánljuk.

A lézeres bőrmegújító kezelés kíméletes, mégis megoldást kínál számos bőrproblémára, felfrissült, egyenletes és sima arcbőrt eredményez. Külön előnye, hogy a kezelés után azonnal visszatérhetsz a mindennapi rutinodhoz, nincs felépülési idő.

Mire jó a carbon peeling kezelés?

A Carbon peeling minden bőrtípusra ajánlott, és az arc, a nyak és a dekoltázs számos problémájára kínál megoldást. A legjobb eredményeket a zsíros bőr, a mitesszerek és a kitágult pórusok csökkentésében érhetjük el.

Az arckezelés hatására a pórusok és a hegek mérete látványosan csökken, a pigmentfoltok halványodnak. Feszesebb lesz a bőrtextúra és csökkennek a gyulladásos folyamatok.

Hogyan történik a lézeres arckezelés?

A megtisztított bőrre speciális carbongélt (szénkrémet) viszünk fel, amelynek finom szénszemcséi behatolnak a bőr pórusaiba. Ezután a kozmetikus egy speciális lézer gépfejjel végigmegy a bőrön. A nagy intenzitású lézerfényt a gél fekete szénrészecskéi elnyelik, így a krém a villanás hatására azonnal elpárolog a pórusokból, eltávolítva a felesleges faggyút, a pattanásokat okozó baktériumokat és az elhalt hámsejteket.

A lézer hőenergiává alakulva stimulálja a kollagéntermelést, megöli a bőrfelszínen élő, gyulladáskeltő baktériumokat. Az eredmény tiszta, gyulladásmentes bőr és összehúzott pórusok.

A kezelés teljesen fájdalommentes, csak enyhe melegség érezhető a lézerfény impulzusok hatására. Nincs kockázata és ez a kíméletes, de hatékony eljárás minden bőrtípusra ajánlott.

Mit kell tenned a kezelés után?

A kezelés után azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységeidhez, nincs felépülési idő. Sminkelni is lehet, de fokozottan ügyelni kell a fényvédelemre. Néhány hétig kerülni kell a napozást, és magas faktorszámú fényvédő krémet kell használni.

A Carbon peeling minimális kellemetlenséggel jár, és nincs felépülési ideje, de rendszeres használata számos bőrproblémára megoldást kínál.

A Carbon peeling kezelésnek most van itt a legjobb ideje, hogy tavasszal már friss, feszes és puha arcbőrrel ragyogj. Kérj időpontot online vagy telefonon és gyere el a Szépségforrás Stúdióba egy évindító szépülésre.

author-sign

További kozmetikai kezeléseink