Extra ránctalanítás
Professzionális arckezelések Szolgáltatásaink

Extra ránctalanítás

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Kényeztető kozmetikai kezelés a feszes és üde arcbőrért

Ahogy telnek az évek a krémek önmagukban már nem lesznek elég hatékonyak, ezért érdemes olyan kezelést választani, amely segít visszanyerni a fiatalkori bőrünket.

A megoldás az Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, amely fájdalom nélkül segít a kollagén sejteket „felébreszteni”. A kollagén felel többek között a bőr rugalmasságáért és feszességért, így az újratermelődés segít leküzdeni a bőr petyhüdtségét.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia a bőr belső szöveteit akár 60-70 fokra is képes felmelegíteni, miközben kívül a bőrön csak egy kellemes meleg érezhető. Ennek a melegnek a hatására a belső szövetek önregeneráló folyamatot indítanak el, a meleg segíti a kollagén sejtek újra termelődését. A kezelés teljes mértékben kellemes, lazító. Mivel a meleg hatására a bőr tápanyag felvétele élénkül, így a kezeléshez használt hyaluronsav vagy kollagénes gél segít a bőrt feltölteni, biztosítani a hiányzó hidratáltságot. A bőr már az első alkalommal teltebb, feszesebb lesz.

Hyaluronsav

A hyaluronsav ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvanéves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 1%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

E két fontos eljárás egyesítésével káprázatos eredményeket lehet elérni! Ha már elmúltál 30 éves és szereted a tartós eredményt, amely akár fél éven át biztosítja bőröd fiatalságát, akkor érdemes 4 alkalmas kúrát választani. A kezeléseket heti egyszer érdemes igénybe venned.

Vendégeink mondták:

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Árak:

Kezelés Ár Leírás
Extra ránctalanítás hyaluronsav, rádiófrekvencia, masszázs 19800 Ft
Express Lifting hyaluronsav, izomstimulálás, masszázs 19800 Ft
author-sign

További kozmetikai kezeléseink