Blog

Szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól ultrahangos zsírbontással

Milyen kezelés a kavitáció, vagyis az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos kavitáció egy olyan kozmetikai folyamat, amely képes a makacs zsírréteg, azon belül a zsírsejtek szétbontására. Nem jár sebészeti eljárással, így sokkal biztonságosabb és olcsóbb opció mint a zsírleszívás vagy más orvosi beavatkozások.

A kezelést a testben lévő zsírlerakódások csökkentésére használjuk ultrahang segítségével. A nagy teljesítményű ultrahangos kavitáció a helyi zsír csökkentése mellett eltünteti a narancsbőrt és karcsúbb sziluettet hoz létre.

Hogyan működik az ultrahangos kavitáció?

A kozmetikus szakember nagy frekvenciájú ultrahangot használ, ami képes a kavitáció effektus létrehozására. Ez az ultrahang mikrobuborékokat generál a szövetek között és ezek a nyomásváltozás hatására szétrobbannak és a környezetükben lévő zsírsejtek falát áteresztővé teszik. A zsírsejt tartalma a nyirok rendszer segítségével fog távozni és kiürülni a szervezetből. Az eredmény gyorsasága függhet a kezelendő zsír mennyiségétől és a szervezeted reakciójától is.

Az ultrahangos zsírbontást ezeken a területeken végezzük a leggyakrabban:

  • has
  • csípő
  • felkarok
  • combok

Ez az eljárás sokkal biztonságosabb választás, mint a kés alá fekvő műtétek, például a zsírleszívás. Ahelyett, hogy sebészeti eszközöket használnánk a zsír eltávolítására, ez a kezelés speciális ultrahangot használ, hogy szétbombázza a zsírsejteket a testedben. Amikor olyan területekről szeretnél fogyni, amelyeken a diéta és a testmozgás önmagában már nem elegendő, akkor mindenképp fontold meg a zsír kavitációs kezelésünket.

10 ok, hogy miért érdemes kipróbálnod az ultrahangos kavitációt
  1. Klinikailag bizonyítottan biztonságos és hatékony.
  2. A sebészeti kezelések költséghatékony alternatívája.
  3. Nincsenek tűk és bemetszések.
  4. Képzett szakember végzi, melyet konzultáció előz meg.
  5. Nincs felépülési idő, minimális mellékhatással jár, mint pl. egy kis véraláfutás.
  6. Kényelmes és fájdalommentes.
  7. Látható javulás az első kezelés után (2-5 cm-es csökkenés).
  8. A testzsír csökkentése mellett karcsúbb alakot eredményez.
  9. Hatékonyan kezeli a narancsbőrt.
  10. Segít a legmakacsabb zsírpárnák eltüntetésében.

Ez a kezelés nagyobb zsírréteg kezelése esetén a leglátványosabb és a tapasztalatok alapján az aromaterápiás testtekercseléssel együtt a leghatékonyabb, ami hozzájárul a hosszabb eredmény megtartásához is.

A 40 perces zsírbontás kiürülési ideje 72 óra, ami függ attól is, hogy a folyamatot mennyire támogatod otthon. Nem ritka, hogy a kezelési kúra végére akár 10 cm-es csökkenést is el lehet érni, azonban fontos, hogy fogyassz sok vizet, rendszeresen mozogj és kövess egészséges étrendet. A megfelelően kialakított életmód nagyban hozzájárul a kezelés sikerességéhez.

“2 darab 6 alkalmas bérletet vásároltam Böbinél – kavitació / testtekercselés / nyirokmasszázs és maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. A bőröm kisimult, és bár a kúra előtt elfelejtettem lemérni magam, a nadrágjaimon egyértelműen érzem a különbséget. 🙂 Böbi nagyon lelkiismeretesen dolgozik, és pontos, soha nem kellett várnom, mint azt eddig minden más kozmetikában tapasztaltam. Aki már kipróbált számtalan kezelést és nem volt elégedett az eredménnyel, az mindenképp keresse fel, mert tényleg csodát művel. Az árairól nem is beszélve. :)”

Ultrahangos zsírbontás eredmények
Előtte – utána kép az ultrahangos zsírbontás eredményéről

Itt a tavasz, ne várj tovább – foglalj időpontot zsírbontó kezelésünkre, válaszd mellé az aromaterápiás testtekercselést, hogy nyáron magabiztos légy a strandon és jól érezd magad a bőrödben!

author-sign

További kozmetikai kezeléseink