Testtekercselés
Alakformálás Szolgáltatásaink

Testtekercselés

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Karcsúsítás, narancsbőr eltüntetés, stria halványítás és kötőszöveti regenerálás mindössze 50 perc alatt! Karcsúsító aromaterápiás fáslis testtekercselés négyszeres hatékonysággal.

A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is elhalványodjanak. Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi sem történik. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel viszont onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról és a fenékről veszítesz zsírt! Ugye máris kipróbálnád? A Wiener Kosmetikum szabadalmaztatott aromaterápiás módszerével a problémás területekről négyszeres hatékonysággal ég el a felesleg! A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki Ausztriában.

Az aromaterápiás fáslizás a különféle testfelépítésekre egyéni fásli technikákat alkalmaz, így minden testet a kritikus részeken lehet alakítani és tartósan feszessé tenni.

A hatás lényege

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik, mely hasonlít a Kneipp-kúrához. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.

 

Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel. Kevesen tudják, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa! Ez azt jelenti, hogy minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzéshez, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aroma-terápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén. Sikereink közé tartozik, hogy a lógó has, ill. has kötény vagy általában a nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására csodálatos mértékben visszafeszesednek, a bőr érezhetően puhává, selymessé és rugalmassá válik.

Karcsúsító aromaterápiás fáslis testtekercselés - Szépségforrás Stúdió

A megfelelő hatás elérésének két fontos feltétele

  1. Három-három és fél órával a kezelés előtt nem vehetsz magadhoz szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakódott zsírtartalékokat égeti el!
  2. Fogyassz legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtót, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban egyáltalán nem! A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat.

Fontos információ, hogy a kezelés után 3-5 óráig nem zuhanyozhatsz!
A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.

Vendégeink mondták:

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Árak:

Kezelés Ár Leírás
Aromaretápiás karcsúsító bőrregeneráló testtekercselés térdtől mell alattig 16500 Ft
Igény esetén felkar tekercselés 3000 Ft (csak az aromaterápiás testkezeléshez kérhető kiegészítésnek)
Testtekercselés 5 alkalmas bérlet 74250 Ft 82.500 Ft helyett
Testtekercselés 10 alkalmas bérlet 132000 Ft 165.000 Ft helyett + ajándék arcmasszázs
author-sign

További kozmetikai kezeléseink