Alakformálás Blog

Tavaszi frissesség az alakformálásban, hogy új energiákkal folytasd az évet

Ahogy a szürkületet és a komor időt felváltja a napsütés, újjászületik a természet, vele együtt pedig mi, emberek is. Ez az ideális pillanat arra, hogy friss lendületet adj az alakformálási rutinodnak, kihasználva a természet energiáit. Megmutatjuk, hogyan lép az alakformálás új szintre a tavaszi időszakban. 

Fekve fogyás gépi karcsúsítással

A Guinot technispa anti-cellulit kezelés hatékony és biztonságos megoldás a narancsbőr elleni harcban. Kombinálja a legmodernebb technológiát és a tudományos alapokon nyugvó hatóanyagokat, hogy segítsen visszaállítani a bőr simaságát és feszességét. Ha szeretnél megszabadulni a cellulit által okozott kellemetlenségektől, próbáld ki ezt a forradalmi kezelést.

A full-body kezelésbe a teljes test beletartozik térdtől az alsó bordákig, illetve a felkarok is, így az integető izmoknak is búcsút mondhatsz a narancsbőr mellett.

Emellett a bőrt kisimítja, az alakot tónusosabbá varázsolja. Hármas hatásának köszönhetően már az első alkalom után tapasztalhatod, hogy nadrágod egy kicsit bővebb a megszokottnál. A kezelés fájdalommentes, gyors és látványos. A comb és csípő részen majdnem 2 cm, a hason 2,2 cm különbséget fogsz tapasztalni.

Hogy miben rejlik a kezelés titka?

1. Zsírtörés

A masszázsfej vákuum segítségével két helyen beszívja a bőrt, így két bőrredő jön létre. Ezekkel a masszírozó mozdulatokkal a zsírfelhalmozódások lebomlanak, az izmok összehúzódnak, feszesednek, ami beindítja a kalóriaégetést.

2. Kettős ionizáció

A felkent karcsúsító szérum hatóanyagait beledolgozza az alsóbb rétegekbe, így fokozva annak felszívódását. Ezzel nő a kezelés hatékonysága és a legmakacsabb területekről is eltünteti a narancsbőrt.

3. Hőhatás

A bőr felszínén lévő zsír felpuhul, fokozódik a mikrokeringés, a salakanyagokat pedig mobilizálja.

Válaszd a Szépségforrás Stúdiót, ahol biztonságban, profi kezek alatt tudhatod a tested és a lelked egyaránt. Testkezelések mellett arckezelésekre is kérj időpontot, hogy magabiztosan tudd belevetni magad a 2024-es nyárba!

author-sign

További kozmetikai kezeléseink