Fülöp Böbi vagyok a Szépségforrás stúdió alapítója, kozmetikus mester

2013 szeptemberében érkezett el az ÉNIDŐM!
Megnyithattam azt a helyet amiért végtelenül Hálás vagyok, ahova mindig jó szívvel érkezem meg – ahol soha nincs korán vagy késő – imádok bent lenni és fogadni a vendégeinket.
Saját igényeimnek megfelelően egy magas színvonalú, csúcstechnológiás elektrokozmetikai gépekkel, professzionális magas hatóanyag tartalmú luxus kozmetikumokkal felszerelt szalont szerettem volna, ahova én is szívesen mennék vendégként, ahol a kezelések eredményesek / látványosak , ahol maximális figyelmet kapok az ott töltött idő alatt, ahol profi szakmai háttérrel rendelkező kozmetikusok foglalkoznak velem.
Büszkén merem kijelenteni, hogy mindez sikeresen megvalósult!

Hozzánk nem csak szépülni várunk, hanem pihenni, regenerálódni, feltöltődni, egy jót beszélgetni.
Azt már pályám kezdetén tudtam, hogy tudásom folyamatosan fejleszteni fogom, és napra kész leszek minden újdonsággal, ami a szakmát érinti.
Alig vártam, hogy mesterképzésen vehessek részt és szakmai tudásom a maximumra fejleszthessem és megszerzett tudásom átadhassam azon kozmetikus jelölteknek is, akik elkötelezettek a szakma iránt.
Sikeres mestervizsga után már el is kezdtem tanulókkal foglalkozni, így ismerkedtünk meg Ivettel, aki érdemes volt arra, hogy szakmai tudásom legjavát átadjam neki. Kezdetektől fogva megvolt az összhang köztünk és a vendégek is nagyon hamar megkedvelték tündéri lényét.
Ma már kolléganőmként tekintek rá, ketten fogadjuk a Stúdió vendégeit.

Szeretettel várunk vecsési kozmetikai stúdiónkban

Hagyományos és professzionális kozmetikai kezelések a legmodernebb eszközökkel.

Bejelentkezéshez hívj minket:

Fülöp Böbi, Stúdióvezető