Üdvözöljük a Szépségforrás Stúdió Vendégkönyv oldalán!

Minden vélemény számít, kérjük írja meg észrevételeit, vagy bármit, ami velünk, termékeinkkel vagy oldalunkkal kapcsolatos!

Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
A * -al Jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címét nem adjuk ki másoknak, biztonsági okokból mentjük az IP-címét: {86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}ip{86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}.
A vendégkönyvi bejegyzés csak azután lesz látható, miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a szerkesztésre, törlésre!
62 entries.
Boglárka Boglárka - Monor írta 2023 október 9. at 08:16
Már az első lézeres szőrtelenítés után látványos változás volt. Elégedett vagyok a kezeléssel és a szalonnal.
Adél Adél - Monorierdő írta 2023 október 9. at 08:14
A profizmus jellemzi a szalon munkáját, bátran ajánlom Böbi szakértelmét a kozmetikai - és test kezelések kapcsán.
Edit Edit - Vecsés írta 2023 június 20. at 14:25
Nem olyan rég fedeztem fel ezt a kis szépségszigetet. Kombinált kezelést vettem igénybe, tekintettel, hogy már évek óta küzdök a klasszikus női comb derék résszel. Az eredmény számomra is hihetetlen, annyi küzdelem után, végre szép bőr és karcsúsodás pont a megfelelő helyeken és nem vicc 1 nadrágméret, laposabb has. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Mindenkinek ajánlom!
Vaskó Linda Vaskó Linda - Vecsés írta 2023 május 20. at 09:18
Kedves Böbi! Pár hónapja már, hogy kezelésbe vetted a börömet, és napról napra elégedetebben nézek a tükörbe, és böröm minősége sokkal jobb lett. Hálásan köszönöm a szaktudásodat, és nálad töltött idő mindig jót tesz egy női léleknek😊 Puszi
Csilla Csilla írta 2023 május 17. at 09:20
Arckezelésen voltam Böbinél, az első alkalommal is már szuper eredményekkel távoztam. Nagyon kedves, profi szakember. A szalon igényes, barátságos. Nagyon elégedett vagyok, biztos hogy visszatérő vendég leszek 😊
Kopjás Nóra Kopjás Nóra - Vecsés írta 2023 február 6. at 10:57
Mióta Böbihez járok, érezhetően jobb lett a bőröm minősége és láthatóan szebb és problémamentesebb. Bármilyen kezelést is választottam eddig, nagyon professzionális ellátásban volt részem és mindig látványos az eredmény is. Mindekinek ajánlom 🙂
Alexandra Alexandra írta 2023 január 13. at 17:38
Pár hónapja járok Böbihez Carbon Peeling kezelésre. Az eredmény nagyon látványos a kezelések után, a pattanásos hegek jelentősen halványultak, szinte el is tűntek. Számomra ez a csoda módszer! Nagyon elégedett vagyok a profi kozmetikusommal és a szuper kezeléseivel. Csak ajánlani tudom!
Péter Péter - Vecsés írta 2022 december 8. at 08:59
Évek óta Böbihez járok arckezelésre. Az egyik legprofesszinálisabb a szakmában! Nagyon kedves és segítőkész. Az új Carbon peeling arckezelési metódus is fantasztikus! Élénkebbé tette a bőrömet és a hegek is halványodtak. Csak ajánlani tudom!
Birtalan Andrea Birtalan Andrea - Vecsés írta 2022 szeptember 13. at 12:57
Böbi a legprofesszionálisabb kozmetikus akivel valaha találkoztam . Pár napja voltam arckezelésen , gyönyörű lett a böröm , egy élmény volt a kezelés . Gyantára rendszeresen járok hozza , nem csak a kozmetikusom hanem egy csodálatos személy is számomra . Hálás vagyok , hogy rá találtam .
Szandi Szandi - Monor írta 2022 augusztus 26. at 14:10
Teljesen elegedett vagyok Bobivel es a kezeleseivel, tiszta, igenyes kornyezet, jo beszelgetesek! Szeretek ide jarni!Torzsvendeg lettem pikk pakk😊
Bajor Helén Bajor Helén - Norvégia, Stokke írta 2022 augusztus 25. at 23:05
Testtekercseléses -masszírozó kezelést vettem igénybe. Kifejezetten jó érzés volt a kezeléseken résztvenni, tökéletesen ellazított. Hatékony és fogyást elősegítő kezelés. A legnagyobb problémám volt, hogy nem tudtam “meg izzadni “ meg hosszú biciklizések alkalmával sem. A nyirokmasszázsos kezelések ezt is helyre billentették, és persze professzionális tanácsadás, kezelés egy professzionális kozmetikus mestertől. Csak ajánlani tudom!
Marcsi Marcsi írta 2022 június 21. at 17:08
Elektro arckezelésen, aromatherápiás testtekercselésen és gépi nyirokmasszázson voltam a szalonban. A lányok nagyon kedvesek, figyelmesek, a szalon szép és jól felszerelt. Nagyon elégedett vagyok, remélem lesz még alkalmam visszatérni. Éééés akkora szerencsében volt részem, hogy a karácsonyi sorsoláson engem húztak, így dupla kezelésen vehettem részt. Köszönöm.
Valéria Valéria - Budapest írta 2021 július 18. at 10:30
Arc és testkezeléseket is igénybe vettem. Az arcmasszázs egyenesen fenomenális volt! A tekercseléstől pedig a bőröm tónusai szemmel láthatóan feszesebbek lettek. Böbi és Ivett szakértelme, hozzáállása és kedvessége lenyűgöző! Nagyon köszönöm Lányok!!!! Még visszatérek!!!
Béri Ági Béri Ági - Isaszeg írta 2021 június 28. at 19:09
Böbi és Ivett két szuper csaj! Első pillanatban meg volt a szimpátia. Náluk a profizmus, hozzáértés, nálam a Bizalom volt az alapkő. A kozmetika szép és felszerelt, a lányok jó fejek, aranyosak. A kezeléssel nagyon elégedett vagyok, törzsvendég lettem itt, szeretek ide járni. Mindenkinek csak ajánlani tudom🙂 Sok sikert Nektek lányok a jövőben is❤
Tündi és Tibi Tündi és Tibi - Maglód írta 2021 május 20. at 10:31
Szeretném megköszönni Böbi maximálisan igényes és professzionális hozzáállását. Férfiként külön kiemelném azt tényt, hogy az általános tévhittel és gyakorlattal ellentétben igenis nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is hasznosak a kezelések. Ráadásul nagyon kellemes és relaxáló élményben van részem, illetve részünk. Az eredmények is szépen alakulnak. Több lehetőséget is ki fogunk még próbálni.
Plangár Beáta Plangár Beáta - Gyál írta 2021 április 21. at 13:08
Nagyon szép a szalon és nagyon kedvesek a kozmetikusok. Én tekercselésen voltam, nagyon sokat csökkent a narancsbőröm és 4 cm-t csökkent a csípőméretem. Nagyon rugalmasak én csak ajánlani tudom mindenkinek. Főleg ha nagyon rohanósak a mindennapjaid, itt tudsz pihenni is egy kicsit.
Deim Dorottya Deim Dorottya - Vecsés írta 2021 április 9. at 19:04
Nagyon szeretem a gyógynövényeket, így az aromaterápiás testtekercselés külön élmény volt! Böbi tudása és tapasztalata óriási, ez külön garancia volt a fantasztikus eredményre! Gyakori vendég leszek!😀
Rozenthál Alexandra Rozenthál Alexandra - Vecsés írta 2021 február 17. at 13:05
Sziasztok, minden létező szőrtelenítési módot kipróbáltam, azonban a szőrszálaim továbbra is begyulladtak a folyamatos edzés mellett. Már kezdtem feladni a reményt, mikor ajánlották a lézeres szőrtelenítést. Már egy kezelés után csökkentek a gyulladások. 3-4 kezelés után pedig egyáltalán nem gyulladnak be. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha a teljes szőrtelen állapotig nem is jutna el (vékonyabbak a szőrszálak és sokkal lassabban nőnek), már néhány alkalom is csodákra képes. Vigyázat, függőséget okoz! 😀
Fekete Nikolett Fekete Nikolett - Üllő írta 2020 december 18. at 14:30
Böbi figyelmes, kedves, nagyon képben van a legújabb kozmetikai eljárások terén. Minőségi munkát végez. Évek óta rendszeresen visszatérő vendége vagyok. Csak ajánlani tudom.
Fazekas Marcsi Fazekas Marcsi - Vecsés írta 2020 december 3. at 22:36
Böbit , csak ajánlani tudom mindenkinek ! Nagyon kedves, precíz, maximális szakmai tudással! Évek óta hozzá járok, kiváló szakember. Nem csak a testedet, de a lelkedet is megszépíti! Nagyon örülök hogy megismerhettem!