Üdvözöljük a Szépségforrás Stúdió Vendégkönyv oldalán!

Minden vélemény számít, kérjük írja meg észrevételeit, vagy bármit, ami velünk, termékeinkkel vagy oldalunkkal kapcsolatos!

Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
A * -al Jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címét nem adjuk ki másoknak, biztonsági okokból mentjük az IP-címét: {86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}ip{86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}.
A vendégkönyvi bejegyzés csak azután lesz látható, miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a szerkesztésre, törlésre!
50 entries.
Valéria Valéria - Budapest írta július 18, 2021 at 10:30 de.
Arc és testkezeléseket is igénybe vettem. Az arcmasszázs egyenesen fenomenális volt! A tekercseléstől pedig a bőröm tónusai szemmel láthatóan feszesebbek lettek. Böbi és Ivett szakértelme, hozzáállása és kedvessége lenyűgöző! Nagyon köszönöm Lányok!!!! Még visszatérek!!!
Béri Ági Béri Ági - Isaszeg írta június 28, 2021 at 7:09 du.
Böbi és Ivett két szuper csaj! Első pillanatban meg volt a szimpátia. Náluk a profizmus, hozzáértés, nálam a Bizalom volt az alapkő. A kozmetika szép és felszerelt, a lányok jó fejek, aranyosak. A kezeléssel nagyon elégedett vagyok, törzsvendég lettem itt, szeretek ide járni. Mindenkinek csak ajánlani tudom🙂 Sok sikert Nektek lányok a jövőben is❤
Tündi és Tibi Tündi és Tibi - Maglód írta május 20, 2021 at 10:31 de.
Szeretném megköszönni Böbi maximálisan igényes és professzionális hozzáállását. Férfiként külön kiemelném azt tényt, hogy az általános tévhittel és gyakorlattal ellentétben igenis nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is hasznosak a kezelések. Ráadásul nagyon kellemes és relaxáló élményben van részem, illetve részünk. Az eredmények is szépen alakulnak. Több lehetőséget is ki fogunk még próbálni.
Plangár Beáta Plangár Beáta - Gyál írta április 21, 2021 at 1:08 du.
Nagyon szép a szalon és nagyon kedvesek a kozmetikusok. Én tekercselésen voltam, nagyon sokat csökkent a narancsbőröm és 4 cm-t csökkent a csípőméretem. Nagyon rugalmasak én csak ajánlani tudom mindenkinek. Főleg ha nagyon rohanósak a mindennapjaid, itt tudsz pihenni is egy kicsit.
Deim Dorottya Deim Dorottya - Vecsés írta április 9, 2021 at 7:04 du.
Nagyon szeretem a gyógynövényeket, így az aromaterápiás testtekercselés külön élmény volt! Böbi tudása és tapasztalata óriási, ez külön garancia volt a fantasztikus eredményre! Gyakori vendég leszek!😀
Rozenthál Alexandra Rozenthál Alexandra - Vecsés írta február 17, 2021 at 1:05 du.
Sziasztok, minden létező szőrtelenítési módot kipróbáltam, azonban a szőrszálaim továbbra is begyulladtak a folyamatos edzés mellett. Már kezdtem feladni a reményt, mikor ajánlották a lézeres szőrtelenítést. Már egy kezelés után csökkentek a gyulladások. 3-4 kezelés után pedig egyáltalán nem gyulladnak be. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha a teljes szőrtelen állapotig nem is jutna el (vékonyabbak a szőrszálak és sokkal lassabban nőnek), már néhány alkalom is csodákra képes. Vigyázat, függőséget okoz! 😀
Fekete Nikolett Fekete Nikolett - Üllő írta december 18, 2020 at 2:30 du.
Böbi figyelmes, kedves, nagyon képben van a legújabb kozmetikai eljárások terén. Minőségi munkát végez. Évek óta rendszeresen visszatérő vendége vagyok. Csak ajánlani tudom.
Fazekas Marcsi Fazekas Marcsi - Vecsés írta december 3, 2020 at 10:36 du.
Böbit , csak ajánlani tudom mindenkinek ! Nagyon kedves, precíz, maximális szakmai tudással! Évek óta hozzá járok, kiváló szakember. Nem csak a testedet, de a lelkedet is megszépíti! Nagyon örülök hogy megismerhettem!
Fazekas Marcsi Fazekas Marcsi - Vecsés írta december 3, 2020 at 10:36 du.
Böbit , csak ajánlani tudom mindenkinek ! Nagyon kedves, precíz, maximális szakmai tudással! Évek óta hozzá járok, kiváló szakember. Nem csak a testedet, de a lelkedet is megszépíti! Nagyon örülök hogy megismerhettem!
Marton Brigitta Marton Brigitta - Vecsés írta augusztus 12, 2020 at 12:53 du.
Sziasztok, Régóta gondolkodtam, hogy kipróbálok egy aromaterápis testtekercseléses kezelét. Timi barátnőm ajánlására kerestem fel Böbit. Az első kezelés után megvettem a 10 alkalmas bérletet. A 10 alkalmas kezelés alatt szemmel látható volt az eredmény. A bőröm feszesebb és simább lett és centikben is mérhető volt a változás. Böbi pedig egy tünemény. Nagyon megszerettem. Szívvel lélekkel végzi a munkáját és nagyon lelkiismeretes. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Brigi
Zsuzsi Zsuzsi - Gomba írta augusztus 10, 2020 at 8:38 de.
Tesóm tanácsára választottam a Szépségforrás Stúdiót, ahol a Wiener karcsúsító testtekercselést és gépi nyirokmasszázst ajánlotta Böbi, a narancsbőr kezelésére. Nem vagyok túlsúlyos, de mivel ülő munkát végzek, ez meglátszott a combomon, és a fenekemen is. Túl kemény sport múlttal nem rendelkezem, viszont eddig sok mindent kipróbáltam a narancsbőr kezelésével kapcsolatban, több-kevesebb sikerrel. Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt magamnak, és kipróbálom a testtekercselést a Stúdióban. Elég gyorsan kaptam időpontot, és kíváncsian vártam a kezelés menetét. Böbi mindenről tájékoztatott, és külön tetszett, hogy pozitívan állt a dolgokhoz, és bátorított, hogy ennek a kezelésnek az eredménye "nem lesz csekély":) Így is történt. 5 alkalommal pihentettem magam a kezelő szobában, és a végeredmény nagyon is látványos! Persze fontos a napi 2-3l folyadék-bevitel, az étkezés, illetve torna, edzés is. Ezt figyelembe véve a naribőr állapota sokat javult, feszesebb lett a bőröm, és a kötőszövet is! Külön köszönet Ivettnek a Lift Summum arckezelésért, melyet igénybe vettem. Mindenkinek ajánlom a Szépségforrás Stúdiót, a hangulatos helyiséget, a lányok kedvességét, pontosságát! Ha tehetitek, válasszátok Böbiéket, akár szépülni, és/vagy pihenni vágytok! Köszönöm szépen! Zsuzsa
Kata Kata - Vecsés írta szeptember 30, 2019 at 8:50 de.
Bár sokat sportolok, de 41 évesen a cellulitisszel szemben már nehezen veszem fel a harcot. Ilyenkor jön Böbi, és néhány alkalom után lerobbantja rólad az összes karfiolt. Mindezt meglehetősen kellemes körülmények között, nagyon szimpatikus hozzáállással, professzionális felszereltséggel és sokéves tapasztalattal. Szkeptikusoknak is ajánlom kipróbálni, elégedetten fognak távozni! 🙂
Törös Eszter Törös Eszter - Vecsés írta augusztus 28, 2019 at 8:15 du.
Kata barátnőm ajánlásával érkeztem Böbihez, óriás álmokkal karöltve:) Böbi az összeset teljesítette sőt még sokkal többet is 🥰 Precíz, alapos kedves és vicces , imádok hozzá járni 🙂
Szentivánszky Szabina Szentivánszky Szabina - Szigethalom írta július 16, 2019 at 5:25 de.
Böbi a Weiner aromaterápiás kezelés sorozatott alkalmazza rajtam, ami méregtelenítő, feszessítő, cellulitellenes. Már az első alkalom után jelentős , szabad szemmel látható az eredmény.-ezért is tetszett meg annyira-Az által nyújtott szolgáltatás nem egyszerű kezelés, hanem igazi tanácsadás. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, magas színvonalú szolgáltatást kapok mindig tőle. Kellemes, megnyugtató környezetben dolgozik és személyiségéből is árad a béke, nyugalom, harmónia és összhang. 💕💕💕💕💕
Sztruhár Dorottya Sztruhár Dorottya - Vác írta június 20, 2019 at 10:25 de.
Böbi nagyon precíz és lelkiismeretes szakember ezért próbáltam ki nàla a Wiener-aromaterapias-testtekercselest:Nagyon jó megoldás bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
Anikó Anikó - Budapest írta június 1, 2019 at 3:49 de.
Imádok Böbihez járni! Az arckezelések látványosak és rendkívül hosszan tartó eredményt adnak. Minden kezelés egy élmény nála! Nagyon köszönöm!
Nagy-Fazekas Kitti Nagy-Fazekas Kitti - Vecsés írta május 23, 2019 at 2:12 du.
Arcom nagyon problémás volt , tele gyulladt pattanásokkal és ebből származó hegekkel. Böbi a gyulladásokat,szaktudásával,magas szintű hozzáértésével eltűntette, a hegeket mérsékelte , kezeléséről kezelésre arcom egyre simábbá vàlt! Mindenkinek csak ajánlani tudom, legfőképp azoknak akik régóta szenvednek problémàs bőrükkel,mindent megpróbáltak ,de semmisem használt!
Timi Timi - Budapest írta december 1, 2018 at 8:32 du.
Régóta sportolok heti 4 alkalommal napi 2 órát de sajnos a problémás részeken jelen voltak a kis dudrok! De ennek most vége! Böbi csodát tett a tekercseléssel és a nyirok masszázzsal! Megfogadtam hogy sok vizet iszok legalább napi 3 litert! Már az első alkalommal szembetűnő volt a változás! A kezelés alatt pihentem is! Böbi nagyon kedves! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Juszku Andi Juszku Andi - Gyál írta július 23, 2018 at 6:23 de.
2 évvel ezelőtt a a Kavitációs kezelést próbáltam ki, most az aromaterápiás test tekercselést. Őszintén? A sikeréhez nem fűztem sok reményt. TÉVEDTEM!!! Mind kettő látványos eredményt hozott, na és persze önbizalmat! Köszönöm a türelmet és a segítséget Böbi!!!
Mónika Mónika - Gyál írta június 27, 2018 at 5:34 du.
Ezúton szeretném megköszönni Böbinek, hogy bemutatta az új test tekercseléses kezelését . A bemutató elolvása után kissé szkeptikus voltam hisz a tekercselés nem csupán méregtelenítést ígért, de azonnali test térfogat csökkenést is. Ennek ellenére kipróbáltam a kezelést. Örömmel tapasztaltam, hogy az első kezelés után mért méreteim valóban egy sőt két centit is csökkentek. A második kezelés után ismét csökkentek a méreteim. A kezelés mellékhatásaként szervezetem intenzív méregtelenítésbe kezdett. Amit a nyelvemen a lepedék képződése jelzett. Mindenkinek akinek fontos az eredmény csak ajánlani tudom ezt a kezelést.