Mélyhámlasztás
Professzionális arckezelések Szolgáltatásaink

Mélyhámlasztás

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Bársonyos, egyenletes arcbőr mélyhámlasztással

A mélyhámlasztás, azaz a mikrodermabrázió egy gyémántfejes, vákuumos bőrcsiszolás, amely során a különböző méretű kezelőfejekkel eltávolítjuk a hámréteg (epidermis) felső sejtsorait. Hatására a bőr megújul, szép, bársonyos küllemet kap. Kiválóan kezelhetők ezzel a technikával a keloidos (kidülledő) hegek, acne (pattanás) következtében maradt „kráterek”, apró ráncok, pigmentfoltok, hízási-terhességi csíkok. A kezelést követően nagy mértékben nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, így a mélyhámlasztás különböző hidratáló-tápláló kezelések előtt ajánlott.

Már az első kezelések alkalmával látható a javulás, de kúra szerűen, heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), később havonta-kéthavonta egyszer. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak, akik a tűszúrásoktól és radikális hámlasztó technikáktól tartanak, azonban fiatalos, szép bőrt szeretnének.

Szabadulj meg a foltoktól, hegektől, egyenetlenségektől!

Mire használható a mikrodermabrázió?

  • érett bőrre,
  • lassú anyagcserét folytató bőrre,
  • enyhén ráncos bőrre,
  • vastag felhámú bőrre,
  • heges, sebhelyes bőrre,
  • pigmentfoltos (nap, öregségi májfolt) bőrre,
  • tág pórusú, mitesszeres bőrre,
  • egyenetlen bőrfelszín esetén,
  • testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható eljárás.

Ma már a gyémántfejes mikrodermabrázió elismerten az egyik legjobb non-invazív, valódi eredményeket hozó bőrregeneráló eljárás. Nincs műtéti beavatkozás, mégis azzal szinte megegyező hatékonyságra számíthatunk, ha gyémántfejes mikrodermabrázióval végezzük az arckezelést.

Ahogy a gyémántfejes mikrodermabrázió neve is utal rá, működése során egy steril gyémántfej játssza a főszerepet, melynek hatását az egy időben működő vákuum erősíti, ezáltal érjük el a kívánt hatást.

E két eljárás együttes alkalmazásának hatására eltűnik a felső, elhalt hámréteg, megszűnnek a bőr tökéletlenségei, csökkenek a ráncok és elhalványodnak a bőrfoltok, ill. egyéb pigmentált elváltozások. A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelést követően a bőr egészségesebbé, válik a bőr megújul!

A mikrodermabráziós kezelést kiegészíthetjük különböző hatóanyagokkal, melyek a kezelés hatására a könnyedén elérik a bőr mélyebb rétegét, ahol a tápanyagok felszívódnak és táplálják a bőrt, fokozzák a kollagén termelést és egészségesebbé teszik arcbőrünket.

A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések eltávolíthatók a csiszolófej (kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénben gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő.

A mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben „radírozzuk” le.

A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani két hetente.

Klinikai tanulmányok igazolják az élő sejtsorok számának megnövekedését, a hám- és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.

Mellékhatások:

Leggyakrabban előforduló mellékhatás a bőrpír, amely főként a kezeléseket követő 24 órában jelentkezhet, de általában néhány órán belül megszűnik. Ennek kiküszöbölésére a kezelések végén bőrnyugtató krémet alkalmazunk!

Utóápolás:

A mikrodermabráziós kezelést követően 2 héten keresztül magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet kell használni.
Kerülni kell a tűző napon való tartózkodást, és a szoláriumozást, ellenkező esetben előfordulhat a bőr barna foltosodása, amely igen nehezen tüntethető el.

Mikrodermabrázió után 24 óráig kerüld a forró fürdőt, szaunázást, aktív sportolást, úszást (a bőr ilyenkor még sérülékenyebb, védtelenebb a kórokozókkal szemben).
A bőrcsiszolás utáni napokban ne próbálj ki új bőrápoló készítményt (az esetleges allergiás reakciók elkerülése végett).

Mikrodermabrázió

Vendégeink mondták:

Foglalj időpontot!

Betöltés...
author-sign

Árak:

Kezelés Ár Leírás
Mikrodermabrázió – Gyémántfejes gépi bőrcsiszolás 5500 Ft
Mikrodermarbázió kezelésben építve 3500 Ft

Warning: Undefined variable $author_sign in /home/sze10022/public_html/wp-content/themes/blossom-feminine-pro-child/template-parts/content-szolgaltatasaink.php on line 119

További kozmetikai kezeléseink