Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával

Ahogy telnek az évek a krémek önmagukban már nem lesznek elég hatékonyak, ezért érdemes olyan kezelést választani, amely segít visszanyerni a fiatalkori bőrünket.

A megoldás az Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, amely fájdalom nélkül segít a kollagén sejteket „felébreszteni”. A kollagén felel többek között a bőr rugalmasságáért és feszességért, így az újra termelődés segít leküzdeni a bőr petyhüdségét.

A rádiófrekvencia a bőr belső szöveteit akár 60-70 fokra is képes felmelegíteni, miközben kívül a bőrön csak egy kellemes meleg érezhető. Ennek a melegnek a hatására a belső szövetek önregeneráló folyamatot indítanak el, a meleg segíti a kollagén sejtek újra termelődését. A kezelés teljes mértékben kellemes, lazító. Mivel a meleg hatására a bőr tápanyag felvétele élénkül, így a kezeléshez használt hyaluronsav vagy kollagénes gél segít a bőrt feltölteni, biztosítani a hiányzó hidratáltságot. A bőr már az első alkalommal teltebb, feszesebb lesz.

A hyaluronsav ugyan olyanrésze a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10{86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

E két fontos eljárás egyesítésével káprázatos eredményeket lehet elérni! Ha Ön már elmúlt 30 éves és szereti a tartós eredményt, amely akár fél éven át biztosítja bőre fiatalságát, akkor érdemes 4 alkalmas kúrát választani. A kezeléseket heti egyszer érdemes igénybe venned.

A szolgáltatás áráról az “Árak” oldalunkon tájékozódhatsz >>

Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával
Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával