Vendégkönyv

Üdvözöljük a Szépségforrás Stúdió Vendégkönyv oldalán!

Minden vélemény számít, kérjük írja meg észrevételeit, vagy bármit, ami velünk, termékeinkkel vagy oldalunkkal kapcsolatos!

Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
A * -al Jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címét nem adjuk ki másoknak, biztonsági okokból mentjük az IP-címét: {86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}ip{86a1e6687698e6f9187c70fe2abb9b788fd059038667725f75cc58f7540921fd}.
A vendégkönyvi bejegyzés csak azután lesz látható, miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a szerkesztésre, törlésre!
41 entries.
Marton Brigitta Marton Brigitta - Vecsés írta 2020 augusztus 12 at 12:53 du.:
Sziasztok,

Régóta gondolkodtam, hogy kipróbálok egy aromaterápis testtekercseléses kezelét. Timi barátnőm ajánlására kerestem fel Böbit. Az első kezelés után megvettem a 10 alkalmas bérletet. A 10 alkalmas kezelés alatt szemmel látható volt az eredmény. A bőröm feszesebb és simább lett és centikben is mérhető volt a változás.
Böbi pedig egy tünemény. Nagyon megszerettem. Szívvel lélekkel végzi a munkáját és nagyon lelkiismeretes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Brigi
Zsuzsi Zsuzsi - Gomba írta 2020 augusztus 10 at 8:38 de.:
Tesóm tanácsára választottam a Szépségforrás Stúdiót, ahol a Wiener karcsúsító testtekercselést és gépi nyirokmasszázst ajánlotta Böbi, a narancsbőr kezelésére. Nem vagyok túlsúlyos, de mivel ülő munkát végzek, ez meglátszott a combomon, és a fenekemen is. Túl kemény sport múlttal nem rendelkezem, viszont eddig sok mindent kipróbáltam a narancsbőr kezelésével kapcsolatban, több-kevesebb sikerrel. Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt magamnak, és kipróbálom a testtekercselést a Stúdióban. Elég gyorsan kaptam időpontot, és kíváncsian vártam a kezelés menetét. Böbi mindenről tájékoztatott, és külön tetszett, hogy pozitívan állt a dolgokhoz, és bátorított, hogy ennek a kezelésnek az eredménye "nem lesz csekély":)
Így is történt. 5 alkalommal pihentettem magam a kezelő szobában, és a végeredmény nagyon is látványos! Persze fontos a napi 2-3l folyadék-bevitel, az étkezés, illetve torna, edzés is. Ezt figyelembe véve a naribőr állapota sokat javult, feszesebb lett a bőröm, és a kötőszövet is!
Külön köszönet Ivettnek a Lift Summum arckezelésért, melyet igénybe vettem.
Mindenkinek ajánlom a Szépségforrás Stúdiót, a hangulatos helyiséget, a lányok kedvességét, pontosságát! Ha tehetitek, válasszátok Böbiéket, akár szépülni, és/vagy pihenni vágytok! Köszönöm szépen! Zsuzsa
Kata Kata - Vecsés írta 2019 szeptember 30 at 8:50 de.:
Bár sokat sportolok, de 41 évesen a cellulitisszel szemben már nehezen veszem fel a harcot. Ilyenkor jön Böbi, és néhány alkalom után lerobbantja rólad az összes karfiolt. Mindezt meglehetősen kellemes körülmények között, nagyon szimpatikus hozzáállással, professzionális felszereltséggel és sokéves tapasztalattal.
Szkeptikusoknak is ajánlom kipróbálni, elégedetten fognak távozni! 🙂
Törös Eszter Törös Eszter - Vecsés írta 2019 augusztus 28 at 8:15 du.:
Kata barátnőm ajánlásával érkeztem Böbihez, óriás álmokkal karöltve:)
Böbi az összeset teljesítette sőt még sokkal többet is 🥰 Precíz, alapos kedves és vicces , imádok hozzá járni 🙂
Szentivánszky Szabina Szentivánszky Szabina - Szigethalom írta 2019 július 16 at 5:25 de.:
Böbi a Weiner aromaterápiás kezelés sorozatott alkalmazza rajtam, ami méregtelenítő, feszessítő, cellulitellenes. Már az első alkalom után jelentős
, szabad szemmel látható az eredmény.-ezért is tetszett meg annyira-Az által nyújtott szolgáltatás nem egyszerű kezelés, hanem igazi tanácsadás. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, magas színvonalú szolgáltatást kapok mindig tőle. Kellemes, megnyugtató környezetben dolgozik és személyiségéből is árad a béke, nyugalom, harmónia és összhang.
💕💕💕💕💕
Sztruhár Dorottya Sztruhár Dorottya - Vác írta 2019 június 20 at 10:25 de.:
Böbi nagyon precíz és lelkiismeretes szakember ezért próbáltam ki nàla a Wiener-aromaterapias-testtekercselest:Nagyon jó megoldás bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
Anikó Anikó - Budapest írta 2019 június 1 at 3:49 de.:
Imádok Böbihez járni! Az arckezelések látványosak és rendkívül hosszan tartó eredményt adnak. Minden kezelés egy élmény nála! Nagyon köszönöm!
Nagy-Fazekas Kitti Nagy-Fazekas Kitti - Vecsés írta 2019 május 23 at 2:12 du.:
Arcom nagyon problémás volt , tele gyulladt pattanásokkal és ebből származó hegekkel.
Böbi a gyulladásokat,szaktudásával,magas szintű hozzáértésével eltűntette, a hegeket mérsékelte , kezeléséről kezelésre arcom egyre simábbá vàlt!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, legfőképp azoknak akik régóta szenvednek problémàs bőrükkel,mindent megpróbáltak ,de semmisem használt!
Timi Timi - Budapest írta 2018 december 1 at 8:32 du.:
Régóta sportolok heti 4 alkalommal napi 2 órát de sajnos a problémás részeken jelen voltak a kis dudrok! De ennek most vége! Böbi csodát tett a tekercseléssel és a nyirok masszázzsal! Megfogadtam hogy sok vizet iszok legalább napi 3 litert! Már az első alkalommal szembetűnő volt a változás! A kezelés alatt pihentem is! Böbi nagyon kedves! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Juszku Andi Juszku Andi - Gyál írta 2018 július 23 at 6:23 de.:
2 évvel ezelőtt a a Kavitációs kezelést próbáltam ki, most az aromaterápiás test tekercselést. Őszintén? A sikeréhez nem fűztem sok reményt. TÉVEDTEM!!! Mind kettő látványos eredményt hozott, na és persze önbizalmat! Köszönöm a türelmet és a segítséget Böbi!!!
Mónika Mónika - Gyál írta 2018 június 27 at 5:34 du.:
Ezúton szeretném megköszönni Böbinek, hogy bemutatta az új test tekercseléses kezelését . A bemutató elolvása után kissé szkeptikus voltam hisz a tekercselés nem csupán méregtelenítést ígért, de azonnali test térfogat csökkenést is. Ennek ellenére kipróbáltam a kezelést. Örömmel tapasztaltam, hogy az első kezelés után mért méreteim valóban egy sőt két centit is csökkentek. A második kezelés után ismét csökkentek a méreteim. A kezelés mellékhatásaként szervezetem intenzív méregtelenítésbe kezdett. Amit a nyelvemen a lepedék képződése jelzett. Mindenkinek akinek fontos az eredmény csak ajánlani tudom ezt a kezelést.
Cintia Cintia - Gyál írta 2018 május 2 at 2:53 du.:
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az aromaterápiás kezelést próbáltam ki, már az első alkalom is látványos volt. A kezelés végére 2 centi ment le a combomról. Böbi nagyon jó szakember és társasága is kellemes.
Menjem mindenki bátran hozzá! 🙂
Horváth Szilvia Horváth Szilvia - Monor írta 2018 január 16 at 8:43 de.:
Menjetek bátran Böbihez! 🙂
Volt alkalmam megtapasztalni vele az aromaterápiás test tekercselést, nyirokmasszázst, amely egyrészt látványos eredményt hoz - egy bérlet alatt a derékből 7 cm, de a comb és a csípő is 2-2-2 cm-rel keskenyebb lett és naggggyon sima, puha tapintású (mint a baba popsija); másrészt relaxációnak is príma. Böbivel egyébként is jó hangulatban telik az idő. Nyitott a világra, az emberekre, nincsenek tabuk, bármiről lehet vele beszélgetni kezelés közben.
Amit még szintén ajánlok nála: a gyantázás! Precízen, gyorsan és FÁJDALOMMENTESEN dolgozik. Mindenhonnan eltűnnek a nem kívánatos szőrszálak. Ennél jobb már csak a villanófényes szőrtelenítés lehet. Már tervezem! Persze, hogy Böbivel! 🙂
Eftimie Izabella Eftimie Izabella - Vecsés írta 2017 november 2 at 7:57 de.:
Böbi kezei alatt mindenki csak jól jár 🙂 Egy ismerős által jutottam el hozzá, és úgy hiszem nem véletlenül. Lézeres szőrtelenítéses voltam nála már több alakalommal. Mindenkinek csak ajánlani tudom, az évek alatt jelentkező bőrproblémám a szőr miatt teljesen elmúlt. Szakmailag maximalista, ezért teljes bizalommal fordulok hozzá bármilyen szépségápolási kérdéssel. Minden alkalommal nem csak testi de lelki feltöltődés is a kezelés. Szeretet és pozitív energia öleli körbe, amit mindenkinek átad ha nála jár! Szeretettel ajánlom mindenkinek! 🙂 Köszönöm a gondoskodást!
Kriszti Kriszti - Budapest írta 2017 október 28 at 8:07 du.:
Sziasztok!
10 alkalmas aroma terápiás test tekercselésen jártam a stúdióban. Az eredmény valóban centikben mérhető! Narancsbőr eltűnt helyett, sima és feszes combokat kaptam, amit magam sem hittem el 🙂 Emellett a kezelés után sokkal könnyebben jöttek le rólam a plusz kilók. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbálja ki!
Böbi elképesztően profi, mellette nem csak a test de a lékek megújul!
Nagyon köszönöm Böbi!
Kriszti
Adri Adri - Üllő írta 2017 október 15 at 10:19 de.:
Sziasztok!
Én már több kezelésen is részt vettem Böbinél és mindig kitűnő eredménnyel. Amit azonban senki nem hagyhat ki, aki feszes/feszesebb alakra vágyik, az a testtekercselés. Nálam már az első!!! alkalom után látható volt az eredmény, a továbbiakat követően pedig egyre látványosabb lett. Nekem jelentős fogyás miatt lazult meg a kötőszövet, hiába edzettem kitartóan, nem tudtam "tömöríteni", de a kezelés után bizony feszesek lettek a kényes területek, eltűntek a makacs gödröcskék. CSODÁLATOS az eredmény! Sok év után végre feszengő érzés nélkül vettem fel nyáron a fürdőrucit. 😀 Mindenkinek szívből ajánlom Böbi kezeléseit. Szívvel-lélekkel és valódi szaktudással dolgozik. 🙂
Rita Rita - Budapest írta 2017 október 12 at 4:22 du.:
Böbi csodálatos lelkülete érezhető a Szépségforrás légkörén. Felfrissülök,meg szépülök, kieresztek minden alkalommal bármilyen kezelést is vegyek igénybe.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszönet
Ildikó Ildikó - Vecsés írta 2017 június 18 at 5:36 de.:
Nemrégiben fejeztem be egy testkezelő kúrát Böbinél. (Testtekercselés és kavi, nyirokmasszázzsal.) A kezelések nagyon gördülékenyen folytak, várakozás, vagy csúszás nélkül, mindig jó hangulatban. Böbi kedvessège, rengeteg energiája és magas színvonalú szakmai tudással végzett munkája rendkívül pozitív hatással volt rám. A kezelések hatására a kritikus területeken a bőröm feszesebb, simább lett, combjaim 3-3, derekam 4 cm-rel lett karcsúbb. Köszönöm Neki, és bíztatok mindenkit, akinek szükséges, hogy bátran vágjon bele a kúrába!
Szilvi Szilvi - Vecsés írta 2017 június 13 at 4:26 du.:
Böbi egy tünemény,nagyon jó szakember,kedves,szép lelkű,szívvel lélekkel csinálja a munkáját, a vendégért van. Imádtam idejárni és örülök, hogy megismertem
Lázár Zsuzsa Lázár Zsuzsa - Budapest írta 2017 május 22 at 9:50 de.:
2 darab 6 alkalmas bérletet vásároltam Böbinél - kavitació/ testtekercselés/ nyirokmasszázs és maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. A bőröm kismult, es bár a kúra előtt elfeljtettem lemérni magam, a nadrágjaimon egyertelműen érzem a különbséget 🙂
Böbi nagyon lelkiismeretesen dolgozik, és pontos, soha nem kellett várnom, mint azt eddig minden más kozmetikában tapasztaltam. Aki már kipróbált számtalan kezelést és nem volt elégedett az eredménnyel, az mindenképp keresse fel, mert tényleg csodát művel.
Az árairól nem is beszélve 🙂