Alakformálás Blog

Mi az a kavitáció és miért van rá szükséged?

A nyár egyenlő a bikini szezonnal, de a nyári alak már egy fogósabb kérdés. A különböző diéták és edzés mellett a makacs zsírpárnák igenis eltüntethetőek kavitációs zsírbontással. A bikini body készülhet a nyár folyamán is!

A kavitációs vagy másik nevén ultrahangos zsírbontás egy forradalmi kozmetikai eljárás, ami csökkenti a zsírsejteket és mellette homokóra alakot varázsol.

Az ultrahang hullámok a bőrön keresztül áthatolva célozzák meg a zsírréteget és ezek a hullámok apró vákuumbuborékokat hoznak létre, amitől a sejtek összeomlanak (ezt nevezzük kavitációnak). A bennük tárolt zsír felszabadul, a test természetes anyagcsere folyamatai pedig lebontják és kiürítik a felesleget a szervezetből.

A mindössze 40 perces kezelés közben enyhe melegséget fogsz érezni a kezelt területeken, mint a has, comb és fenék. Nem jár gyógyulási idővel, így egyből vissza tudsz térni a mindennapi rutinodhoz egy délelőtti vagy délutáni kezelés után is. Az aromaterápiás testtekercselés pedig hozzájárul a hosszabb eredmény megtartásához.

Az ultrahangos zsírbontás előnyei közé tartozik, hogy nem igényel sebészeti beavatkozást, nincs szükség hosszú gyógyulási időre és kevés fájdalommal jár.

Az eredmények fokozatosan jelennek meg, mivel a szervezetnek időre van szüksége a lebontott zsír eltávolításához. Az eljárás hatékonysága személyenként változhat, és több kezelésre lehet szükség a kívánt eredmények eléréséhez.

Foglalj időpontot a Szépségforrás Stúdióba ultrahangos zsírbontásra és testtekercselésre, ahol a kezelést egy személyes konzultáció előzi meg, utána elkezdődhet a fekve fogyás varázsa a nyári homokóra alak eléréséhez.

author-sign

További kozmetikai kezeléseink